Æblemænd

æblemænd4Æblemændene er lavet af umodne nedfaldsæbler fra min have.æblemænd1Børnene i min dagpleje, Stenlille private dagpleje, samlede æbler og pinde op fra jorden.
æblefidus3Børnene stak øjne, som på billedet herover, ind i æblerne.æblemænd3Øjnene har et spyd bag på, så de er nemme at stikke ind frugt og grøntsager, men for de mindre børn i dagplejen var det lidt svært og vi måtte lave et lille start hul som de kunne stikke øjnene i.

Øjnene er købt her.æblemænd9De ældste børn kunne også stikke smågrene i æblerne.æblemændDet mindste barn kunne ikke lave æblemænd, men det kunne lege lidt med dem 🙂 🙂 🙂æblemænd7Nogle af æblerne stak vi et grillspyd i, så de kunne stikkes i jorden.æblemænd8Andre æbler fik kun øjne, dem lagde vi bare på jorden.æblemænd6Når æblerne rådner, eller bliver spist af fuglene, kan øjnene genbruges.æblemænd9

Her er et lille galleri med billedlink til andre helårsideer her på bloggen 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen

Rørperlefigurer
Giraf
Fra mulepose til pude
Søndag morgen
Rørperlefigurer
Fingre, hånd og fodaftryk
Platter
Æble
Efterårs træ
Blæksprutte
Papegøjen fra Sjov Med Hænder
Krabber
Pindsvin
Krabbe
Tefilter blomst
Håndblomster Fra Sjov Med Fødder Og Hænder
Timeglasset
Tulipaner
Papegøje maske
Pose kat
Troldekat
Mine udgivelser
Åndedrætslys
Julelys

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier