Frø

frø7I min dagpleje, Stenlille private dagpleje, har vi meget fornøjelse af de mange frøer, som er aktive lige for tiden.

Derfor har jeg komponeret denne frø, som vi ser på, når vi er hjemme og mindes vores frø oplevelser.

Børnene skal også lave den på et tidspunkt, men lige nu har vi travlt med så meget andet, bla. med at se rigtige frøer, frø æg, tudser, tudseæg og haletudser.frø3Jeg klippede frøens krop efter skabelonen som du kan hente her.frøJeg limede øjne på frøen.frø1Jeg limede en stor piberenser mund på.frø2Jeg limede piberenser ben på frøen.frø9På den ene frø limede jeg små sorte prikker.

Jeg lavede dem med et hulleapparat.frø5Vores frøer har ikke kroner, men her viser jeg den alligevel med krone 🙂frø6Hvis du har lyst til at se en masse frøbilleder og enkelte videoer, så kan du finde mange på Claus hjemmeside, som du finder her.frø8Her er et lille galleri med billedlink til andre forårs og sommerideer her på bloggen 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen

Standfund
Vores Bedste
Nem heks til skt. hans eller halloween
Fundablok og stenkunst
Fugl af mælkekarton
Snegl af sneglehuse
Andedammen
Mariehøne
Plantetid i dagplejen
En speciel dato
Lille sort kat
Mine værdifulde malerier
Vase af mælkekarton
Smukke sten
Solsikken
Strandtur og stenpigen
Fuglen
Æbletræet
Mariehønen

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier