Langbenet kastanje fugl

fuglkastanje9Ja den er lidt langbenet min kastanjefugl 🙂 🙂fuglkastanje8Kastanjefuglen opstod da jeg fik nedenstående billede tilsendt af et af mine dagplejefamilier i Stenlille private dagpleje 🙂fuglkastanje11Familien havde været ude at samle kastanjer og hele familien lavede kastanjefigurer sammen.

Jeg havde længe puslet med at lave en kastanjefugl ala den på billedet. og det gav mig skubbet til at komme i gang.svampTil underkroppen brugte jeg en kastanje som var flad på den ene side, da jeg gerne ville have, at min fugl kunne sidde på en hylde.fuglkastanje2Jeg borede 2 til ben foran på den flade kastanje.fuglkastanje13Jeg satte flotte snoede piberensere i hullerne som ben.

Piberenserne havde jeg fået af samme dagpleje familie, sammen med de øjne som jeg bruger senere. De købt i Tigeren.

De er meget kraftige og rigtig gode, men lidt svære at bruge for mindre børn.fuglkastanje14Jeg fandt 2 små kastanjer, som jeg borede et hul lidt ind i på hver kastanje.

Jeg satte de små kastanjer i enden af hvert piberenserben.fuglkastanje12Jeg borede et hul lidt i kastanjen foroven.

Jeg satte en stump tændstikke ind i hullet og lod resten stikke ud.fuglkastanje1Jeg borede 1 hul lidt ind i kastanjen på hver side af kastanjen.

Jeg satte en fjer i hvert hul.fuglkastanje4Jeg borede et hul lidt ind i en anden kastanje (hovedet) og satte den fast på tændstikstumpen.fuglkastanjeJeg borede et hul lidt ind i øverst i hovedet og satte en fjer i hullet.fuglkastanje7Jeg limede rulleøjne på hovedet.

For mindre børn er det er nemmere at bruge rulleøjne uden vipper, for de sidder altid den rigtige vej.fuglkastanje5Til sidst borede jeg et hul lidt ind i kastanjen til næbfuglkastanje6Jeg foldede et lille stykke orange piberenser (næb) og stak den foldede ende ind i hullet.

Jeg skilte næbdelene lidt fra hinanden.fuglkastanje10

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Egern
Kastanje edderkop
Kastanjeblomster
Dino hoved
Terning bærer
Kastanje fugl
Abe
Kanin
Mus
Indianerbørn
Flue
Kastanje hund
Guldbille
Kastanjeideer
Kastanjestager
Kastanjesnegle
Skildpadde
Myre
Rystemalerier
En kastanjefrøs endeligt
Blæksprutter
Forelskede frøer
Kastanjegiraffen
Elefant
Loading...


Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier