Kastanjesnegl

sneglkastanjeSnegle tror jeg alle børn kan lide 🙂

Håber de også kan lide mine 🙂sneglkastanje1Jeg delte et grillspyd i 2 dele.

Det ene var dobbelt så stort som det andet.sneglkastanje5På det længste grillspyd kom jeg først 1 kastanje, som jeg havde boret hul lidt ind i.kastanjebørn10Derefter kom jeg 3 kastanjer på som jeg havde boret hul hele vejen igennem.sneglkastanje6Til sidst kom jeg igen en kastanje på, som jeg kun havde boret hul lidt ind i.

Den sidste kastanje borede jeg også et hul lidt ind i toppen.katkastanje4På det lange grillspyd er det en fordel at bruge kastanjer som er flade på den ene side, den side der skal vende ned mod underlaget.

Så vælter sneglen ikke.

På det lille grillspyd kom jeg først 1 stor kastanje som jeg havde boret hul lidt ind i.

Derefter kom jeg 1 kastanje på som jeg havde boret hul hele vejen igennem.sneglkastanje4Jeg satte de 2 grillspyd sammen ved at sætte enden uden kastanjer på det lille grillspyd, ned i hullet på oversiden af den sidste kastanje på det store grillspyd, så figuren kom til at se ud som herover.sneglkastanje3Jeg satte en tændstik ind en hel kastanjefrugt eller kogle (sneglehuset).

Jeg satte tændstikken ind i enden hvor stilken havde siddet.sneglkastanje2Jeg borede et hul lidt ind i den kastanje hvor sneglehuset skulle sidde på og satte kastanjefrugten fast med tændstikken.uglegøje½0Jeg havde fundet disse smukke toppe fra agern.uglegøje3Jeg kom rulleøjne i 2 af dem, men man kan også nøjes med at bruge rulleøjne alene eller tegne sorte pupiller i agerndelen.

Jeg limede øjnene på 2 stykker brune piberensere.

Jeg borede 2 huller i hoved på sneglen og satte piberenserne i hullerne.sneglkastanje8Sneglehuset kan også være et stort sneglehus fra en vinbjergsnegl, det limede jeg på med limpistolen.sneglkastanje7

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Egern
Kastanje edderkop
Kastanjeblomster
Dino hoved
Terning bærer
Kastanje fugl
Abe
Kanin
Mus
Indianerbørn
Flue
Kastanje hund
Guldbille
Kastanjeideer
Kastanjestager
Kastanjesnegle
Skildpadde
Myre
Rystemalerier
En kastanjefrøs endeligt
Blæksprutter
Forelskede frøer
Kastanjegiraffen
Elefant
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier