Snegle

snegl9Sneglene er nemme, hurtige og velegnet at lave for mindre børn og barnlige sjæle som mig.snegl11Jeg lavede sneglehusene på 2 forskellige måder.snegl6Det ene sneglehus er en sten, som jeg har malet i pose.snegl2Det andet sneglehus er et lille glas med låg, fyldt med tomme sneglehuse.

Jeg tegnede sneglen på karton efter skabelonen som du kan hente her.snegl1Jeg klippede sneglen ud og limede rulleøjne, piberenser mund, piberensernæse og følehorn på hovedet.snegl3Jeg vendte siden med sneglehovedet ned mod bordet og kom lim på, hvor sneglehuset skulle være og limede sneglehuset på.snegl12Jeg kom lim på sneglehuset hvor hovedet skulle være og bøjede sneglens forkrop op og hæftede det fast til sneglehuset.snegl7Jeg brugte limpistol, men dobbeltklæbende gulvtæppetape er også velegnet.
snegl10Her er billedlink til mine helårsideer her fra bloggen 🙂
Klik på billederne så kommer du til vejledningen 🙂

Mine værdifulde malerier
Vase af mælkekarton
Den kreative sølvbryllupsdagsgave
Stenen med hjertet
Smukke sten
Strandtur og stenpigen
Fuglen
Æbletræet
Mariehønen

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier