Sommerfuglmaske

sommerfuglemaske10I min dagpleje, Stenlille private dagpleje, har vi lavet disse sommerfuglemasker til børnenes fastelavnsris.sommerfuglemaske11Du kan hente skabelonen her.

Jeg tegnede maskerne på regnbuekarton, men det kan også være almindeligt karton.

Vi klippede masken ud med hjælpesaksen.

sommerfuglemaske4Vi målte hvor øjnehullerne skulle være, tegnede dem, og jeg klippede dem ud.

Vi laminerede maskerne, så de blev mere holdbare.sommerfuglemaske2Vi klippede maskerne ud igen, et lille stykke fra den laminerede kant.sommerfuglemaskeJeg kom lim på maskerne.

Vi lagde maskerne på et stykke papir.sommerfuglemaske5Børnene dryssede glimmer i limen.sommerfuglemaske1Vi rystede det overskydende glimmer af maskerne, det landede på papiret, så det var lige til at hælde tilbage i bøtten igen.sommerfuglemaske3Maskerne tørrede.sommerfuglemaske6Vi satte piberensere på maskerne som følehorn, vi brugte en hæftemaskine.sommerfuglemaske9Med en stoppenål prikkede jeg hul i siden af maskerne og trak elastiktråd på dem.

Jeg tilpassede elastiktråden så den passede omkring børnenes hoveder.sommerfuglemaske8Normalt syntes jeg ikke mindre børn bryder sig om at have maske på, men de ældste børn jeg har i dagplejen i øjeblikket er helt syge med deres masker. Det ene barn dirrede af forventning mens jeg satte tråden i dets maske.

Du kan se maskerne i brug her.
sommerfuglemaske7
Her er billedlink til flere af mine fastelavnsideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Kat
Fastelavnskroner
Fastelavnsideer
Fingre, hånd og fodaftryk
Fasan masker
Papegøje maske
Pose kat
Troldekat
Fodmasken
Mine udgivelser
Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske
Mariehøne masker
Katte
Kat
Fastelavnsposen
Diadem
Fod katte diy film
Missemoren
Erantis maske
Snemand maske
Kroner film
Ko masker
Katte film
Klatrekatten
Loading...

 

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier