Kastanje edderkop

edderkop4Jeg syntes det er tid at bringe en ny kastanjeedderkop her på bloggen 🙂edderkop1Den er lidt sværere end de tidligere modeller.

Jeg fandt 2 kastanjer i forskellige størrelser.

Jeg borede et hul lidt ind i begge kastanjer.katkastanje5Jeg kom en stump tændstik ind i den ene kastanje og satte den anden kastanje i den anden ende af tændstikstumpen, så kastanjerne sad sammen.edderkoppJeg borede 4 små huller til ben, 2 huller i hver kastanje.

Man kan sagtens lave flere ben, de er bare lidt svære at styre.

Jeg klippede 1 stykke kraftigt elefanttråd i 4 stykker.edderkop5Jeg satte elefanttråden i hullerne på kastanjerne.

Jeg fandt 4 små kastanjer som jeg borede et hul lidt ind i på hver kastanje.edderkop3Jeg satte de små kastanjer i enden af hvert ben.edderkop2Jeg limede øjne på edderkoppen og kastanjekapsler på hovedet og ryggen af edderkoppen.kastanje edderkoppen18Herover ser du den nemmeste kastanjeedderkop her på bloggen og herunder er den som er lidt sværere.kastanje edderkoppen17

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Kastanje edderkoppen
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier