Årstids træer

Disse forårstræer har mine søde dagplejebørn i Stenlille private dagpleje lavet.Forårstræer3Først tegnede jeg børnenes hænder og underarme på brunt karton.

Vi klippede dem ud med hjælpesaksen.Jeg tegnede trækronerne på grønt karton, du kan hente skabelonen her.Forårstræer1De ældste børn klippede selv trækronerne ud. Det var første gang, de skulle klippe efter streg, og det gik fint – så længe jeg sad ved siden af og støttede af og til.Forårstræer2De andre børn klippede sammen med mig med hjælpesaksen.ForårstræerBørnene limede træstammerne på kronerne.Forårstræer7Børnene limede udstansede blomster på trækronerne.Forårstræer6Børnene limede en lille paillet oven på blomsterne.Forårstræer9Det mindste barn lavede blomster af sine fingeraftryk.

Træerne var færdige.

I stedet for at bruge udstandsede blomster, kan du lime gæslinger på træet.Forårstræer13Billedet af efterårsudgaven af træerne herunder har jeg fået tilsendt af dagplejer Anette Rasmussen fra Silkeborg.Forårstræer4Billedet af disse søde æbletræer har jeg fået tilsendt fra Lise Harboe-Johansen.
Lise har lavet æbletræerne sammen med sine dagplejebørn og de har brugt små pomponer som æbler.træer1

Her er billedlink til ideer her fra bloggen hvortil jeg har brugt fingre, hånd og fodaftryk 🙂
Klik på billedet og du kommer til vejledningen 🙂

Græskar af hånd og fingeraftryk
Akvarier
Håndagern
Hest lavet af fodaftryk
Min fantastiske dagplejecykel
Flamingoen
Muleposer
Nem billig hagesmæk
Strandmaleri med sol
Hønen
Pingvinen
Håndmaske

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier