Kastanjedekoration med liv

kastanjedekoration7Kastanjedekorationen er måske ikke så køn, men den kan være sjov at følge og super nem for mindre børn at lave.

Vi har tidligere lavet lignende kastanjedekoratationer i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.kastanjedekoration1Det sjove er at kastanjekapslen kan åbne sig stille og rolig og en dag vil kastanjen ryge ud af kapslen.

En udvikling som er rigtig sjov for børnene at følge med i.kastanjedekoration4Kastanjen skal helst være langt i sin udvikling, ellers vil den bare tørre ind, men det er også meget dekorativt.

Jeg fandt kastanjer på min morgengåtur i dag.kastanjedekoration3Den kastanje, som jeg vurdere var længst i udviklingen, havde desværre ingen stilk, men det klarede jeg ved at stikke en blomsterstilk i enden.kastanjedekoration5Jeg plantede delene i en urtepotte og kom lidt mos oven på og endnu et par kastanjer uden stilke.kastanjedekoration2Nu venter jeg bare på, at en af kastanjerne åbner sig.kastanjedekoration

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Svampe
Julemus
Halloween film
Kastanjeblomst
Bi af kastanje og kogle
Ugle
Snegl med stort sneglehus
Lodden edderkop
Egern
Kastanjepindsvin
Meget nem kastanjesnegl
Hvide kastanjer
Julegaver
Langbenet kastanje fugl
Glasgræskar
Kastanjesnegl
Kastanje edderkop
Kastanjebørn
Brilleslange
Kastanjekatte
Uglegøje
Kastanjepalme
Kastanjedekoration med liv
Meget nem kastanjesommerfugl

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier