Krokus

Krokus16Krokussene kan laves med forskellige blomster.
En åben, en lukket og en af silkepapir.Krokus8Krokussene er fra min bog Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske, som netop er genudgivet som e-bog, den kan købes herDu kan hente skabelonerne til krokussen her.

Materialer:
Grønt karton
Kulørt karton
Brunt kartonKrokus13Tegn bladene på grønt karton.

Tegn den valgte blomst på kulørt karton.

Tegn løget på brunt karton.

Klip delene ud.Krokus9Lim blomsten på det ene blad.Krokus10Lim de andre blade på.Krokus11Lim løget på.Krokus4Du kan lave blomsterhovedet af et stykke stort silkepapir, som du krøller sammen og laver dråbeformet.Krokus12Du kan erstatte bladene med piberensere.

Jeg har lamineret mine krokus og andre forårsblomster fra Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske og har plantet dem i mine vindueskarme.Krokus15De andre forårsblomster kan du finde link til i idebanken.Krokus5Her er et lille galleri med billedlink til andre forårs ideer her på bloggen 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen

Nemme rørperlefigurer i ovnen
Valmue af frøkapsler
Strandmaleri med sol
Tangbørn
Standfund
Vores Bedste
Fundablok og stenkunst
Fugl af mælkekarton
Snegl af sneglehuse
Andedammen
Mariehøne
Plantetid i dagplejen
En speciel dato
Mine værdifulde malerier
Vase af mælkekarton
Smukke sten
Solsikken
Strandtur og stenpigen
Fuglen
Æbletræet
Mariehønen

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier