Mus

mus1Det er mine ældste dagplejebørn i Stenlille private dagpleje, som har lavet musene.Den Kreative JulekalenderMusene er fra min bog Den Kreative julekalender.

I kan se musene på forsiden af bogen.

Den Kreative julekalender er udsolgt, men kan lånes på biblioteket.mus2Mens vi lavede musene, talte vi om de kogler vi havde fundet sidst vi var i skoven, musene havde spist af dem, det var børnene meget fascineret af.mus11Vi brugte også musenes kogler da vi lavedejuledekorationer.mus7Skabelonen til musene kan hentes her -det er en gratis prøveversion af bogen.mus3Jeg tegnede musen på gråt karton.

Børnene klippede musene ud, det ene barn med hjælpesaksen, det andet barn kunne selv klippe musen ud.mus8Jeg lavede et hul til halen med hulleapparatet, men man kan også lime halen på.mus5Jeg klippede en grå piberenser til haler og børnene stak halerne igennem hullet og vi bøjede et stykke af piberenseren bag på.mus6Børnene limede rulleøjne og perlenæse på.

Børnene lime ører på, vi brugte dele af bogkapsler til ører.mus4Herunder er et billede af musene fra Den Kreative julekalender, som jeg har fået tilsendt af Ian på 3 år og Ester på 5 år.

Ester har selv klippet. Ian primært dekoreret sin model.mus10

Her er et lille galleri med flere af mine jule og nytårs ideer 🙂
Klik på billeder og du kommer til vejledningen 🙂

Jokernissen
Engle fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Juletræ af perler
Figurer til juledekorationen
Nisserne fra Sjov Med Fødder og Hænder
Supernem juledekoration
Julerose
Engle film
Julenisse film
Julemus
Julepynt med blade
Kravlenisse film
Svampe
Rysteglas
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Snemand
Håndmaske nytårsudgave
Engel
Nissedreng
Nissepige
Nisser
Rensdyr
Fod hjerte
Hånd hjerte
Loading...

 

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier