Pingviner

pingvin22Denne pingvin har jeg komponeret til Hobby Nyt, og den blev bragt i deres januarnummer 2014.pingvin23Pingvinen kan laves i flere sværhedsgrader.pingvin21Børnene i min dagpleje, Stenlille private dagpleje, var med på billederne i Hobby Nyt, og de lavede de flotte pingviner på billedet herunder.pingvin12Du kan hente skabelonerne til pingvinerne her.hobbyyforside_1-2014Her er fremgangsmåden fra Hobby Nyt :

Materialer:
Sort karton
Hvidt karton
Orange karton
2 rulleøjne

Evt. kulørt karton, pon pom og knapper.pingvin19Tegn kroppen efter skabelonen.

Tegn maven efter skabelonen.

Tegn næbbet efter skabelonen.pingvin11Klip delene ud.

Lim maven på kroppen.

Lim rulleøjne og næb på.pingvin24Den letteste pingvin er færdig.

Børnene i min dagpleje limede pailletter på deres pingviner.pingvin20Du kan lave vinger til pingvinen ved at tegne omrids af barnefødder på sort karton eller lave fodaftryk.

Lim omridsene af barnefødderne på som vingerne.pingvin17Pingvinen får forskellige udtryk alt efter hvilken vej du vender vingerne.pingvin16Du kan lave hue, huekant, halstørklæde og dulle efter skabelonerne og lime dem på pingvinen.pingvin14Du kan eventuelt også lime en butterfly og knapper på pingvinen.pingvin13Du kan eventuelt klippe huekanten med en mønstersaks.

Det mindste barn i min dagpleje kunne hverken klippe eller klistre, han lavede fodaftryk på pingvinens mave.pingvin18Hans pingvin fik også vinger af håndaftryk.pingvin15Find flere af mine super nemme kreative vinterideer for børn her.

Her er billedlink til ideer her fra bloggen hvortil jeg har brugt fingre, hånd og fodaftryk 🙂
Klik på billedet og du kommer til vejledningen 🙂

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier