Ravsamleren

Det startede med jeg fik en mail som jeg nær havde slettet, fordi jeg i første omgang troede den var spam.ravsamleren6

Mailen lød sådan:

Du kender ikke mig, og jeg kender heller ikke dig. Men du får lige en lille forklaring:
Jeg maler acrylmalerier med inspiration fra fotos, og jeg manglede en “ravsamler” til et lille maleri, som jeg gerne ville male.
Jeg kunne ikke umiddelbart finde “den helt rigtige person”, men så søgte jeg på “samler skaller på strand”. Og her dukkede der et foto op af dig, som jeg kunne bruge. Jeg er blevet færdig med det lille maleri (20 x 20 cm), og vil spørge om jeg må offentliggøre det.

strandfund2

Jeg tror ikke, at nogen vil kunne genkende dig, da du er endt ud i en størrelse på ca. 2 x 2 cm, men nu spørger jeg altså alligevel :-).
Jeg vedhæfter et foto af maleriet, så du kan se hvordan “du” ser ud, men fotografiet kommer aldrig helt til at ligne maleriet, men du kan da få en lille ide om det 🙂

ravsamleren3

Selvfølgelig måtte Solveig det og jeg skrev endda et indlæg om hendes maleri som jeg ville lægge her på bloggen i november, men jeg fik så travlt med mit forlags ophørsudsalg at jeg hele tiden skubbede offenliggørelsen af indlægget foran mig.

ravsamleren1

Hvem ved måske var det en forudanelse om hvad der var i vente, for da jeg åbnede et af  Claus utallige julegaver til mig, var der det smukke maleri inden i.
Claus havde købt det af  Solveig som også havde sendt ½ kg herligt hjemmelavet konfekt med til mig, mange tak for det Solveig.

Min familie er også meget betaget af maleriet, de siger at de sagtens kan se det er mig der er på det og så er de meget betaget af den måde som Solveig har fanget lyset på.

Bag på maleriet er der vedhæftet denne tekst:

ravsamleren4

Solveigs malerier kan ses på hendes hjemmeside her, hvor hun også kan kontaktes.

ravsamleren5

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier