Simpel sovepose til kybbe eller barnevogn

sovepose5Jeg har 2 store krybber i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.

I øjeblikket, hvor det er så koldt, har jeg brugt 2 junior dyner i hver krybbe. 1 dyne til at pakke om fødderne og 1 som ligger normalt over børnene og pakket om børnene.soveposeJeg besluttede mig for at sy en simpel sovepose uden smarte finish. Den skal bruges sammen med dynen. når det er koldest.

Jeg klippede 4 stykker fleece i madrassens mål + 5 cm. mere i bredden.sovepose3De 2 af stykkerne syede og siksakkede jeg sammen hele vejen rundt.

Jeg syede så sømmene og retsiden af stoffet vendte ud, det gjorde jeg med hele soveposen.

Den del jeg fik ud af det, blev den del af soveposen, som skal vende ned imod madrassen, jeg kalder den bunden.sovepose2Jeg siksakkede de 2 andre stykker stof hele vejen rundt i kanten.

Jeg lagde det ene af stofstykkerne ovenpå bunden med retsiden opad. Jeg syede det fast til bunden i fodenden.

Jeg syede det fast i højre side fra fodenden og op til 2 cm fra hvor selen skulle hæftes fast, i dette tilfælde var det 56 cm.sovepose9Jeg lod en åbning være til selen på 4 cm., derefter syede jeg stykket fast hele vejen op til hovedenden og fortsatte ca. 10 cm. hen over skulderne.sovepose8Den venstre side af stoffet blev ikke syet fast. Det skulle kunne foldes til siden eller ind omkring barnet, jeg kalder det en vinge.sovepose1Jeg lagde det sidste stykke stof ovenpå de 3 sammensyede stykker med retsiden opad.

Jeg syede det fast til bunden i fodenden.

Jeg syede det fast i venstre på samme måde som det andet stykke stof blev syet i højre side.

Højre side af dette stykke stof blev ikke syet fast.

Det skulle også kunne slåes til siden, som en vinge.sovepose10Når soveposen ligger i krybben er vingerne lette at slå til siden, så barnet nemt kan komme i den og blive spændt i sin sele.sovepose7Det er også let at trække selen igennem hullet i soveposen og spænde den fast til bunden af krybben.

Det er også let at putte vingerne over barnet og dynen oven på.

sovepose11

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier