Kastanjedekoration med liv

kastanjedekoration7Kastanjedekorationen er måske ikke så køn, men den kan være sjov at følge og super nem for mindre børn at lave.

Vi har tidligere lavet lignende kastanjedekoratationer i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.kastanjedekoration1Det sjove er at kastanjekapslen kan åbne sig stille og rolig og en dag vil kastanjen ryge ud af kapslen.

En udvikling som er rigtig sjov for børnene at følge med i.kastanjedekoration4Kastanjen skal helst være langt i sin udvikling, ellers vil den bare tørre ind, men det er også meget dekorativt.

Jeg fandt kastanjer på min morgengåtur i dag.kastanjedekoration3Den kastanje, som jeg vurdere var længst i udviklingen, havde desværre ingen stilk, men det klarede jeg ved at stikke en blomsterstilk i enden.kastanjedekoration5Jeg plantede delene i en urtepotte og kom lidt mos oven på og endnu et par kastanjer uden stilke.kastanjedekoration2Nu venter jeg bare på, at en af kastanjerne åbner sig.kastanjedekoration

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Egern
Kastanje edderkop
Kastanjeblomster
Dino hoved
Terning bærer
Kastanje fugl
Abe
Kanin
Mus
Indianerbørn
Flue
Kastanje hund
Guldbille
Kastanjeideer
Kastanjestager
Kastanjesnegle
Skildpadde
Myre
Rystemalerier
En kastanjefrøs endeligt
Blæksprutter
Forelskede frøer
Kastanjegiraffen
Elefant
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier