Kastanjepalme

palme7Palmen har jeg lavet af de allerførste kastanjer, som jeg har fundet i år.palme9Kastanjerne er i mange forskellige størrelser.palme6Jeg borede et hul hele vejen igennem på alle kastanjerne, på nær den mindste.

Jeg satte kastanjerne på en kraftig elefanttråd, men det kunne også have været et grillspyd.palme2Jeg satte først de største kastanjer på og til sidst de mindste.palmeDa kastanjestammen var lang nok, tegnede jeg en cirkel rundt omkring en 2 krone på grønt karton og klippede cirklen ud.palme4Jeg limede nogle grønne fjer ovenpå kartonen.palme3Undersiden kom til at se ud som på billedet herover.

Jeg prikkede et hul midt i kartonen og satte det på elefanttråden med fjersiden op af.palme5Jeg klippede elefanttråden til over fjerene, så der lige var plads til den lille kastanje.palme1Den sidste kastanje borede jeg et hul lidt ind i og satte den på over fjerene i enden af efanttråden.

Jeg kom ler i en urtepotte, lagde noget mos ovenpå leret og stak palmen ned i leret.palme8

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Egern
Kastanje edderkop
Kastanjeblomster
Dino hoved
Terning bærer
Kastanje fugl
Abe
Kanin
Mus
Indianerbørn
Flue
Kastanje hund
Guldbille
Kastanjeideer
Kastanjestager
Kastanjesnegle
Skildpadde
Myre
Rystemalerier
En kastanjefrøs endeligt
Blæksprutter
Forelskede frøer
Kastanjegiraffen
Elefant
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier