Kravlenisser

kravlenisser17Ja så får kravlenisser en helt ny betydning.kravlenisser1Det er mine dagplejebørn i Stenlille private dagpleje, som har lavet kravlenisserne, og de får dem ikke med hjem før til jul.
Det er min mening, at kravlenisserne skal kravle rundt i huset hele december, og så skal vi finde dem når børnene kommer om morgenen.
Til jul kommer nisserne så med børnene hjem, og nisselegen stopper 🙂kravlenisser14Først limede jeg nogle billeder af børnene på karton.
Der er en lille diy film nederst i indlægget.kravlenisser15Vi klippede dem ud med hjælpesaksen.kravlenisser16Kravlenisserne kan også laves uden billede.

Hoved-skabelonerne findes sammen med de andre skabeloner her.kravlenisser12Jeg tegnede kroppen og nissehuen på rødt karton, og vi klippede dem ud med hjælpesaksen.kravlenisser13Det ældste barn kunne selv klippe delene ud.kravlenisser2Jeg klippede huller til arme og ben med huleapparatet.kravlenisser5Børnene stak tykke røde cheniller i hullerne. Vi bøjede den ene ende af chenillerne lige på den anden side at hullerne.kravlenisser7Det yngste barn, som var med til at lave kravlenisserne, var 15 mdr. Det kunne også stikke arme og ben i hullerne, men fik en lidt tyndere chenille.kravlenisser4Børnene limede hovedet på kroppen og nissehuen på hovedet.kravlenisser3Jeg klippede en stump piberenser til dulle og børnene limede den på.

kravlenisser

Her er et lille galleri med flere af mine jule og nytårs ideer 🙂
Klik på billeder og du kommer til vejledningen 🙂

 

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier