Engel af mælkekarton

Denne engel har jeg lavet af en mælkekarton, du kan se den i sin helhed længere nede i indlægget.Englene er beslægtet med nisserne af mælkekartoner, som jeg tidligere har blogget om.Til englen har jeg brugt ½ liters mælkekarton af den nye slags, men den kan også laves af en almindelig mælkekarton.Hvis du vil lave den af en almindelig mælkekarton, skal du lægge toppen af kartonen ned, så den bliver nogenlunde flad foroven og klipses eller tape den fast så den holdes nede.For englen ikke skulle vælte så nemt, kom jeg først lidt tørt grus i mælkekartonerne og satte skruelåget på igen.Jeg malede mælkekartonen hvid, men man kan også trække tubestrik ud over kartonen, som vi gjorde da vi lavede nisserne i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.Jeg limede den midterste del af en tyk hvid piberenser bag på englen og lod enderne gå lidt skråt om foran englen som arme.Jeg satte et par store perler på piberenseren som hænder.Derefter limede jeg dukkehår på en vatkugle, som havde et formalet ansigt, men det kunne ligeså så godt have været garn, frøstande eller tagrør.

Jeg klippede en guld piberenser midt over.Jeg formede piberenseren som en lasso.Jeg limede lassoen bag på englens hoved som glorie.Jeg limede hoved på kartonen efter at have taget låget af kartonen.

Jeg tegnede et par barnefødder på hvidt karton.

Jeg klippede fødderne ud.Jeg dekorerede de udklippede fødder med glimmer og pailletter.

Jeg lavede en fold på fødderne.Jeg kom lim på folden og limede fødderne på som vinger, men jeg kunne også have limet fjer på som vinger eller omrids af barnets hænder.

Find mange flere ideer med mælkekartoner i mine bøger Sjov Med Mælkekartoner 1 og 2 som kan stadig købes billigt lige her.
Salget af bøgerne stopper når de er udsolgt sog senest 31/13-2019.
Her er mit lille  galleri med billedlink til mine andre mælkekartonsideer her fra bloggen.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen.

Kæpheste
Farve terning
Fugl af mælkekarton
Græskar lygte
Liggende løve
Løve af mælkekarton
Skildpadde af mælkekarton
Giraf af mælkekarton
Høne (hane og kylling) af mælkekarton
Adventskrans af mælkekarton og papruller
Engel
Engel af mælkekarton
Julenisser i flere sværhedsgrader
Adventskrans
Mælkekarton spøgelse
Fugl af mælkekarton
Karsen
Vase af mælkekarton
Dracula og andre Halloween ideer

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


4 Responses to "Engel af mælkekarton"

 • Så sej

  1 helle Hansen said this (25. december 2012 at 15:52)


 • Tak Helle

  2 Agnes said this (26. december 2012 at 16:00)


 • Hold da helt fest hvor du er inspirerende 🙂

  3 Kamilla said this (8. november 2013 at 07:44)


 • Tak Kamilla 🙂

  4 Agnes said this (8. november 2013 at 18:19)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier