Fundablok og stenkunst

Jeg havde en meget produktiv påske i haven, og jeg var på udkig efter ny inspiration.

Jeg forelskede mig lidt i vores stabler med forskellige fliser, tegl – og så lige 2 fundablokke.Jeg brugte fliserne til noget, jeg vil blogge om en anden dag.

Fundablokkene syntes jeg var utroligt smukke, men de have en lidt kedelig farve.Claus havde lige malet vores grund, og jeg spurgte ham, om jeg ikke kunne bruge det samme maling til fundablokkene.

Det mente han sagtens jeg kunne, og inden jeg fik set mig omkring, havde han malet fundablokkene for mig.Det havde jeg da ikke noget imod 😉

Den ene fundablok satte jeg langs den i forvejen sorte grund på huset. Jeg satte nogle krukker ovenpå og foran.

De fleste lægger ikke mærke til, at det er en malet fundablok.Den anden fundablok ville jeg bruge til at fremhæve nogle af de ting som har værdi for os.

Den første ting var 2 turtelduer, som vi fik da vi havde sølvbryllup i 2009.Vi fik dem af Lis og Niels.

Lis læser korrektur på mine bøger og hun interesserer sig levende for hele vores familie. Både Lis og Niels kender vi oprindeligt som lærer for vores ældste søn Erik. Erik er 28 år i dag og både Erik og vi har holdt forbindelsen til Lis og Niels.De næste ting som jeg ville fremhæve er noget af Claus stenkunst.

Denne sten syntes jeg, ville være rigtig god at placere inden på ”hylden” i fundablokken.Ved siden af fundablokken placerede jeg denne sten som ser forskellig ud, alt efter hvor man ser den fra.Jeg kommer altid til at tænke på en fisk.Det er den første figur som Claus lavede i sten.Til sidst fandt jeg denne figur, hvor Claus har skåret en meget firkantet sten over, derefter har han limet delene sammen om et stykke rustent jern.Jeg syntes, den er meget smuk, og den er også meget forskellig alt efter hvilken vinkel, man ser den fra.Jeg kan komme i tanke om mange sjove ting, jeg kan bruge fundabokke til, jeg ved ikke om jeg får dem ført ud i livet, det vil tiden vise.Her er et lille galleri med billedlink til andre forårs og sommerideer her på bloggen 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen

Kat
Rørperlefigurer
Klemmer med perlefigurer
Hyben dekoration
Hybensprutte
Mariehøns
Fra mulepose til pude
Søndag morgen
Guldsmed
Sommerfugle
Sommer
Rørperlefigurer
Hyben blomst
Fingre, hånd og fodaftryk
Æble
Blæksprutte
Hyben blomst
Hyben snegl
Papegøjen fra Sjov Med Hænder
Sommerfugl af fjer
Krabber
Sommerferie
Pindsvin
Krabbe
Hekse
Frø
Bænkebider
Mariehøne
Sommerfugl af tegning
Tefilter blomst
Håndblomster Fra Sjov Med Fødder Og Hænder
Timeglasset
Påskeliljer
Tulipaner
Haletudser
Mine udgivelser
Kærligheds frø
Vintergækker fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Larver
Hjemmelavet redekasser
Æbletræ i frihåndklip
Snegle
Snegle og Træer
Krabbe
Fugletræ
Hest
Andedam
Mindful uro

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier