Masker

I , Stenlille private pasningsordning, har vi lavet masker ala disse, men med noget kunstnerisk frihed 🙂Som udgangspunkt blev de lavet ud fra skabelonen til uglemaskerne som jeg har komponeret til Hobby Nyt. Du kan hente skabelonerne til maskerne ved at klikke på billedet herunder.Vi tegnede masken af efter skabelonen, men vi glemte at lave øjenduskene.Vi klippede maskerne ud med hjælpesaksen.Vi målte hvor øjenhullerne skulle være.

Vi tegnede øjenhullerne op og klippede dem ud.Det mindste barn lavede en maske til at sidde over øjnene, derfor lavede vi ikke øjenhuller i den.Vi kom en masse lim på maskerne.Børnene dekorerede deres masker med pailletter og udstandsede figurer.Vi lod maskerne tørre til næste dag.Til masken som skulle sidde over øjnene, klippede vi 2 stk. 4 cm. brede strimler, som til sammen var lige så lange som omkredsen på barnets hoved.

Det kunne lige så godt have været en lang strimmel, men det karton, jeg havde, var ikke så langt.Vi kom maskerne og strimlerne i en lamineringslomme og laminerede alle delene.Vi laminerede kun delene for at forøge maskernes holdbarhed.Vi klippede maskerne ud af lamineringsarket, og vi klippede øjnehullerne fri igen.Med et hulleapparat klippede jeg et hul i hver side af de masker som skulle sidde for øjnene.

Jeg målte hvor lang elastiksnor der skulle bruges til hvert barn og bandt en ende af elastikkerne i hver af hullerne i masken.Børnene løb og legede med maskerne på, inden vi til sidst limede lidt fjer på maskerne.Det barn som lavede en maske der skulle sidde over øjnene, limede nogle store rulleøjne på sin maske.Vi havde glemt at lave et næb til masken der skulle sidde over øjnene, så det klippede vi og vi laminerede det også.For at øge holdbarheden, brugte jeg limpistol lim, af den meget varme slags, til at lime næbbet på. Derfor var det også noget, jeg gjorde sammen med barnet, for at undgå at det brændte sig på limen.Strimlerne til den maske der skulle sidde over øjnene, hæftede jeg sammen med en hæftemaskine.

Derefter hæftede jeg med hæftemaskinen masken fast til strimlen.Til allersidst hæftede jeg de sidste ender af strimlen sammen til en ring og masken var klar til brug.
Her er billedlink til flere af mine fastelavnsideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Kat
Fastelavnskroner
Fastelavnsideer
Fingre, hånd og fodaftryk
Fasan masker
Papegøje maske
Pose kat
Troldekat
Fodmasken
Mine udgivelser
Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske
Mariehøne masker
Katte
Kat
Fastelavnsposen
Diadem
Fod katte diy film
Missemoren
Erantis maske
Snemand maske
Kroner film
Ko masker
Katte film
Klatrekatten
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


6 Responses to "Masker"

 • Fine masker og god fortælling – godt arbejde du gør

  1 Hanne said this (1. februar 2013 at 11:46)


 • This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

  2 Madryt said this (3. februar 2013 at 09:27)


 • Mange tak Hanne 🙂

  3 Agnes said this (6. februar 2013 at 18:43)


 • Thank You Madryt 🙂

  4 Agnes said this (6. februar 2013 at 18:44)


 • Seje 🙂

  5 Inge Lise said this (19. februar 2013 at 08:16)


 • Tak Inge Lise 🙂

  6 Agnes said this (26. februar 2013 at 19:09)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier