Snemænd i pose

snemænd4Samme dag som vi havde en kort mandagsvinter, lavede vi disse skønne posesnemænd i Stenlille private pasningsordning.snemænd2Det var helt perfekt, at vi lavede snemænd inde om formiddagen i regnvej og var ude at lege i sneen om eftermiddagen.snemænd9
Jeg pillede lagene fra hinanden på en hel masse hvide servietter.

Jeg fandt ud af det var nemmest at klippe servietterne over, så kunne jeg nemmere skille servietlagene fra hinanden.snemænd8Først legede vi lidt med servietterne, de var meget lette at kaste op luften.snemænd5Børnene krøllede de hvide servietter og puttede dem i  en almindelig frysepose.
Det kunne også have været silkepapir, køkkenrulle, stof eller noget andet hvidt.snemænd1Da posen var halv fyldt med de hvide servietter, kom jeg en elastik ud over posen.snemænd17Så krøllede børnene flere hvide servietter, og kom dem i posen ovenpå de andre servietter.snemænd14Da der var nok servietter i posen, bandt jeg en elastik om poseenden og lukkede dermed til servietterne.snemænd10Vi kunne have lavet hue til snemanden inde i posen ligesom vi gjorde med posenisserne før jul, men vi skulle prøve noget andet, så jeg fandt mine rene hullede strømper frem.snemændFørst legede vi med strømperne. Børnene puttede deres hænder ind i strømperne og fandt hullerne.snemænd3Da børnene ikke længere havde lyst at lege med strømperne, klippede jeg skaftet af dem.snemænd13Børnene trak strømpeskafterne på snemandens hoved.
Det var svært og jeg måtte støtte dem i det.snemænd12Jeg kom lidt limpistol lim ind under huekanterne, så de sad fast på snemændene.snemænd6Børnene limede gulerodsnæse af piberenser, øjne og piberensermund på snemændene.
Vi brugte skolelim.snemænd11Jeg limede enden af huen sammen med limpistolen.snemænd16Snemændene var færdige.

Billedet herunder har jeg fået tilsendt fra Lene Kirkegaard Justesen som har lavet snemændene med udegruppen i Bøgeskovens børnehus 🙂LeneKirkegaardJustesenbøgeskovensbørnehus

Her er en lille  diy film over snemændene 🙂


Her er et lille galleri med flere af mine jule og nytårs ideer 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen 🙂

Rensdyr
Kræmmerhus
Dekoratations lys
Lys dekoration
Skovnisse
Rensdyret fra Sjov Med Hænder
Juleideer for børn
Juletræ
Kræmmerhus
Rensdyr
Fingre, hånd og fodaftryk
Timeglasset
Mine udgivelser
Fedtbøtte
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Snemandslygte
Toilet julemand
Juleservietter
Engel
Svampe
Juletræ
Nissepige
Åndedrætslys
Juletræer med sne

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier