Sole

sol9Lidt i sidste øjeblik at komme med et bud på lidt forskellige pinsesole, men en sol kan man jo altid bruge.sol1Solene er inspireret af solen fra min bog Sjov Klip For Børn.113Den lette solsol3Jeg tegnede efter skabelonerne på 2 forskellige gule farver karton og klippede dem ud.sol6Du kan hente skabelonerne her.sol5Jeg limede delene sammen.

Jeg limede rulleøjne, pon pom næse og piberensermunden på.

Den lidt svære solsol4Fremgangsmåde som solen overfor men, jeg tegnede og klippede endnu en stor sol-del og limede den på forskudt bag på solen.

Solstagensol1Til solstagen tegnede jeg delene på gult silkepair.

Den store soldel tegnede jeg kun ¾, det er markeret på skabelonen.

Jeg klippede delene ud i 2 lag silkepapir, så jeg endte med at have 2 store dele og 2 små dele af solen.sol10Jeg åbnede en lamineringslomme og lagde de 2 store soldele ind i den og de 2 små soldele oven på.

Jeg lukkede lamineringslommen igen og laminere delene.

Jeg klippede de laminerede dele ud.sol7Jeg lagde den ene del på et bord med den lige nederste kant imod mig.

Jeg kom limpistol lim på de nederste solstråler og lagde den anden del oven på.sol8Jeg limede rulleøjne, pon pom næse og piberensermunden på.solDa delene kun var limet sammen ved de nederste solstråler i siden, kunne jeg trække solen ud over et lille glas, sætte et fyrfadslys i glasset og se pinsesolen danse.sol2Her er billedlink til mine helårsideer her fra bloggen 🙂
Klik på billederne så kommer du til vejledningen 🙂

Rørperlefigurer
Giraf
Fra mulepose til pude
Søndag morgen
Rørperlefigurer
Fingre, hånd og fodaftryk
Platter
Æble
Efterårs træ
Blæksprutte
Papegøjen fra Sjov Med Hænder
Krabber
Pindsvin
Krabbe
Tefilter blomst
Håndblomster Fra Sjov Med Fødder Og Hænder
Timeglasset
Tulipaner
Papegøje maske
Pose kat
Troldekat
Mine udgivelser
Åndedrætslys
Julelys

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier