Heks i pose

Heksen er i familie med de andre figurer her på bloggen som er lavet af servietter i poser.

Den er meget let at lave for mindre børn.servietnisse8Jeg pillede lagene fra hinanden på sorte servietter.

Jeg fandt ud af det var nemmest at klippe servietterne over, så kunne jeg nemmere skille servietlagene fra hinanden.

De gange vi har lavet ting af servietter i min dagpleje,  har vi leget lidt med servietterne, de er meget lette at kaste op luften og begrave hinanden i.posekyllinger4Først krøllede jeg servietterne let sammen og puttede dem i en almindelig frysepose.

Det kunne også have været silkepapir, stof eller noget andet sort.poseheks4Da der var nok servietter i posen, bandt jeg en elastik om poseenden og lukkede dermed til servietterne.

Jeg limede et formalet vatkuglehoved på ovenpå poselukningen.poseheks3Jeg klistrede orange fjer på hovedet som hår.poseheks2Jeg krøllede lidt silkepapir sammen til hat.poseheks1Jeg limede hatten på håret.poseheksJeg limede en piberenser bag på kroppen og førte enderne om foran til arme.poseheks5Som kost brugte jeg en palmepind der er beregnet til drinks.poseheks6Jeg brugte lavetemperatur limpistol lim, men hvis jeg havde lavet heksen med et lille barn, ville jeg have brugt dobbeltklæbende gulvtæppetape i stedet.

Læs eventuelt her hvordan vi brugte dobbeltklæbende tape sidste år, da vi lavede heks i min dagplejeStenlille private dagpleje.poseheks7

Her er billedlink til flere hekse 🙂
Klik på billedet og kom til vejledningen og skabelonen 🙂

Hekse
Hekse
Hekse film
Hekse hånddukker
Hekse
Heks i pose
Hekse af flasker
Nem heks til skt. hans eller halloween

Her er en lille film med nogle af heksene her fra bloggen:

n:

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen

»

Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier