Trylleblomster

Børnene i min dagpleje, Stenlille private dagpleje, lavet disse trylleblomster til mødrene på mors dag, men de kan selvfølgelig også laves til alle andre anledninger.I buketten er der også fingreblomster som den, du ser herover, du kan læse om den her.Blomsterne er lavet af kaffefiltre.

Forinden havde jeg eksperimenteret mig lidt frem til, hvordan de nemmest kunne laves, og jeg endte med at vælge det forsøg, jeg først lavede.kaffeblomster1Børnene tegnede først med tusch på kaffefiltrene.kaffeblomster2Børnene malede kaffefiltrene med lidt vand.

Farverne på kaffefiltrene begyndte at flyde sammen som trylleri, og derfor døbte vi dem trylleblomster.kaffeblomster3Vi hang kaffefiltrene til tørre over nogle flasker.kaffeblomster11Da kaffefiltrene var tørre, snurrede vi en piberenser om den smalle ende af kaffefiltrene.kaffeblomster5Børnene limede en gul pon pom inde i blomsten.kaffeblomster7Vi satte blomsterne i nogle kønne flasker og børnene pakkede blomsterne ind.kaffeblomster6Du kan også klippe mønster i kaffefiltret, vi prøvede, men det var for svært for børnene.

Kaffefiltret er blødere end karton og sejere at klippe i, ældre børn vil kunne gøre det.Jeg klippede mønster i kaffefiltret  som du kan se på billedet herover.

Du kan hente skabelonerne her, de passer til kaffefilter nr. 2.

Her er forklaringen så samlet i en diy video 🙂

Her er et lille galleri med billedlink til mine kaffefilter ideer 😀
klik på billederne og du kommer til vejledningen 😀

Kat
Fastelavnskroner
Filtergræskar
Efterårstræ
Kræmmerhus
Juletræ
Kræmmerhus
Krabbe
Snemand
Nisse
Stjerner
Spøgelser
Prinsessen
Frø
Filter tulipaner
Trylleblomster film
Frø
Mariehøne
Påskelam af kaffefiltre
Høns af kaffefiltre
Rensdyr diy film
Film med jule kaffefilterideerne
Juletræ
Rensdyr

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier