Snemænd

Tidligere på året bloggede jeg om en snemand som vi skulle lave i min dagpleje Stenlille private dagpleje.Nu har vi omsider fået lavet snemanden på børnenes måde, og som sædvanlig overstråler den langt min oprindelige ide. Syntes i ikke de er søde?Som noget nyt prøvede jeg at klæbe dobbeltklæbende tape bag på øjne, piberenser næse og piberensermunden.Jeg gjorde det hovedsageligt for øjnene ikke skulle falde så nemt af.

De børn som lavede snemændene var 2½ år og de kunne sagtens håndtere at der var dobbeltklæbende tape på delene, men det krævede lidt ekstra af børnene, så jeg vil helt klart fastholde lim til mindre børn.Derudover er det en rigtig god koordinationsøvelse at feks. skulle ramme en limklat med et rulleøje.Til snemændenes hue brugte vi skaftet af et par slidte hjemmestrikkede strømper, som vi bare klippede over.Jeg bandt en stykke sytråd i den ribstrikkede ende af strømperne.Strømpen var strikket af vores Bedste Inge 🙂 Det var noget børnene snakkede meget om.

Savner de en forklaring på noget, spørger de mig, om det er Inge, der har lavet det til mig 🙂Jeg kom masser af lim på snemanden hoved, så det var nemt for børnene at få huerne til at sidde.Hvis du vil have den detaljerede fremgangsmåde til snemændene så se indlægget her.Et mindre barn i dagplejen klippede en snemand i karton med hjælpesaksen, den får i fremgangsmåden på en anden dag.Her er billedlink til vejledningerne på de forskellige vinterideer her på bloggen 🙂 🙂

Rørperlefigurer
Fingre, hånd og fodaftryk
Pindsvin
Tefilter blomst
Timeglasset
Sælunge
Vintergækker fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Fedtbøtte
Vinterkrans
Isbjørn
Isbjørn
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Snemandslygte
Åndedrætslys
Hjemmelavet redekasser
Mit stillerum og lidt om meditationer
Solsorte
Drømmefanger
Snefnug
Snemand i frihåndsklip
Snemand
Fugl af mælkekarton
Snemand
Prinsessen
Loading...

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier