Vores Bedste

Ja så er min dagpleje, Stenlille private dagpleje, fyldt 4 år 🙂Vores Bedste kom på besøg, og hun havde lavet denne søde dagplejecykel  til mig.Vores Bedste er en af mine tidligere kollegaer, fra da jeg var kommunal dagplejer.Nu er hun på førtidspension.Da vores Bedste savner små børn i sit liv, blev hun Bedste for os i Stenlille private dagpleje.Når hun kommer, farer børnene ud og åbner døren og hilser hende hjerteligt velkommen.Når hun har fået lagt overtøjet, hiver de hende ind på vores legeværelse.

Så skal der læses, spilles puslespil, synges eller noget andet hyggeligt.Børnene bliver fuldstændigt ligeglade med mig 🙂Vores Bedste er også godkendt til at måtte vikariere for mig, hvis jeg skal til læge eller andet.

Hvis hun vikarierer, vil hun ikke have penge for det. Hun gør det udelukkende af interesse.Vores Bedste kommer næsten hver uge, for som hun siger, hvis hun skal passe børnene, skal de kende hende rigtigt godt og være trygge ved hende.

Det er de bestemt også.Vores Bedste er også rigtig god til at give mig noget kritik og stille spørgsmål til de ting, jeg gør med børnene.Vores Bedste er en gave i sig selv, og hun laver mange søde hjemmelavede gaver til mig, læs også om hendes nisser.

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


6 Responses to "Vores Bedste"

 • Hvor er det bare dejligt, at i har jeres egen Reserve Bedste <3 Bliver helt varm om hjertet, når du beskriver, hvor glade børnene er for hende og hvor værdifuldt samværet er for hende.

  Knus P

  1 Pernille Gyldensøe said this (6. juli 2012 at 22:53)


 • Mange tak Pernille!
  Det er bare så skønt med vores bedste, vi kan slet ikke undvære hende 🙂

  2 Agnes said this (8. juli 2012 at 13:09)


 • Jeg bliver så varm om hjertet når jeg læser om jeres bedste i dagplejen 🙂

  3 Louise said this (8. oktober 2012 at 09:39)


 • hej Louise – vi er også meget meget glade for hende, hilsen Agnes

  4 Agnes said this (9. oktober 2012 at 06:49)


 • Hvor er det bare hyggeligt . Rigtig god dag til jer alle

  5 Tina Sørensen said this (25. juni 2013 at 02:47)


 • Ja det er en meget hyggelig ordning 🙂

  6 Agnes said this (25. juni 2013 at 16:39)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier