Akvarier

akvarie4Vi har lavet disse skønne akvarier i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.akvarie8Vi brugte tomme gennemsigtige plastik emballager fra frugt og grøntsager.akvarie7Vi lavede akvarierne over et par uger.akvarie14Først tegnede og klippede vi håndfisk fra min bog Sjov Med hænder 2. udgave.102Vi klippede med hjælpesaksen fordi ingen af børnene kan klippe alene endnu.akvarieDerefter limede børnene 1 rulleøje og pailletter på den ene side af fisken.akvarie1Små pailletter til de ældste og store pailletter til den yngste af de store.akvarie16Da den side var tør, gjorde de det samme på den 2. side af fisken.akvarie12Jeg kom lim i bunden og lidt op af siderne på akvarierne.

Børnene dryssede sand i limen.akvarie10Et af børnene havde haft noget tang og nogle muslingeskaller med, som det havde samlet på stranden sammen med sin far.

Børnene lagde det i blød i en balje sammen med noget andet tang og nogle søstjerner.akvarie15Søstjerne havde jeg samlet i sommers på Røsnæs, der lå flere hundrede døde søstjerner et sted på standen.akvarie17Vi lagde tangen i blød for at blødgøre den, de andre ting kom med, for at børnene kunne have dem lidt i hånden.

Efter en times tid tog vi tingene op igen og lagde dem til tørre til næste dag.akvarie13Jeg kom noget lim ovenpå sandet, og børnene lagde tangen, muslingeskallerne og søstjernerne ned i limen.akvarie11Det hele tørrede i nogle dage.akvarie3Til sidst trak jeg et stykke sytråd igennem fisken og op igennem låget på akvariet og tilbage igennem låget igen så den kom til at hænge ca. midt i akvariet og svømme rundt.akvarie6Børnene var glade for akvarierne inden fisken kom i – men da fisken landede der, kunne de slet ikke få øjne og fingre fra deres værker, det var faktisk ret sjovt at overvære.akvarie2

Et af børnene var for lille til at være med, så han afgav sit håndaftryk, som hans storesøster og jeg så klippede med hjælpesaksen til en hånd fisk.akvarie5Her er en artikel med mine håndfisk fra Hendes Verden 🙂

Her er billedlink til ideer her fra bloggen hvortil jeg har brugt fingre, hånd og fodaftryk 🙂
Klik på billedet og du kommer til vejledningen 🙂

Påske høne
Kyllingen fra Sjov Med Hænder
Afskeds træet
Kaner
Familie Journalen i denne uge
Tilbage i 2006
Nisseparret fra Sjov Med Hænder
Rensdyr
Spindelvæv med edderkopper
Håndblomstbillede
Blomsterstenen
Drømmefanger
Håndsommerfugle
Isvafler diy film
Snegle og andre ideer
Håndblomster film
Mariehøne
Påskelam af kaffefiltre
Kyllinger i kranse
Lam af håndaftryk film
Håndfisk
Køer
Diadem
Gris
Loading...

6 tanker om "Akvarier"

Der er lukket for kommentarer.