Malerier på forskellige niveauer

Vi har selvfølgelig også lavet gaver til Fars dag igen i år 🙂

Det mindste barn i min dagpleje, som lige er fyldt 1 år, skulle selvfølgelig også lave gave til fars dag.Barnet lavede et maleri i en plastiklomme.

Jeg kom nogle malerklatter i en plastiklomme, jeg valgte en plastiklommemodel, der kun er åben foroven.Så tapede jeg lommen til.Barnet fik plastiklommen, og så legede det med den og masserede den.Det blev til dette flotte maleri, desværre er billedet lidt utydeligt.Malingen der blev brugt er egentlig et fejlkøb fra Netto.

Der er glimmer i, og som almindelig maling dur det ikke, men i en plastiklomme er det rigtigt flot.Jeg ved egentlig ikke hvor ideen stammer fra, men det er en meget gammel ide og det er desværre ikke mig der har opfundet den.

Maleriet kan fint klæbes op i et vindue som overfor, eller f. eks. på sort karton, som på billedet herunder.Man kan også klippe lommen op og vende det våde maleri over på et lærred eller et stykke karton.De store børn ( den ældste er 21 mdr.) har lavet ganske almindelig malerier til deres far.Men det første gang de har malet med pensel uden pose.Tidligere har de malet forskellige ting i pose, de har også malet malerier i pose, her har de så malet med pensler uden på posen.Jeg havde forestillet mig vi igen skulle male malerier i pose, men heldigvis så besluttede jeg mig for at lade dem prøve at male uden pose.Det kunne de selvfølgelig sagtens klare uden problemer, og uden at alt andet i nærheden af dem blev malet. Her er billedlink til mine helårsideer her fra bloggen 🙂
Klik på billederne så kommer du til vejledningen 🙂

Mit stillerum og lidt om meditationer
Sol
Drømmefanger
Afskeds træet
I Tv øst
Katte
Farve terning
Fugl af mælkekarton
Kat
Klemmesol
Håndblomstbillede
Blomsterstenen
Prinsessen
Svanefilm
Farvedukke /åndedrætsdukke
Drømmefanger
Sol
Sommerferie
Mindful dagplejer
Glimtende sol
Glimtende uro
Isvafler diy film
Trylleblomster film
Snegle film
Loading...

2 tanker om "Malerier på forskellige niveauer"

Der er lukket for kommentarer.