Nem heks til skt. hans eller halloween

I min dagpleje, Stenlille private dagpleje, har vi i år lavet nogle meget simple hekse.2 af børnene kan selv klippe efter streg, og derfor valgte jeg at komponere en heks med disse meget enkle former.Vi klippede hovedet, det var rundt og tegnet efter et låg, men det kan jo også være tegnet efter noget andet rundt.Børnene limede 2 fjer på som hår.Derefter klippede de en hat.

Jeg havde valgt at lave lidt kanter på skabelonen, men den kan også bare være en trekant. Nogle af hattene endte også med at være trekantet, da de var klippet færdige 🙂Børnene limede hatten på, derefter limede de rulleøjne på.Så limede de en stump orange piberenser på som næse.Og som mund limede de en rød piberenser på.Heksens krop var en firkant, der var lige lang på alle sider.

Børnene klippede kroppen ud.Børnene limede hovedet på kroppen, og de kom til at sidde lidt forskelligt 🙂Kosten lavede de af 2 fjer og et stykke piberenser.Fjernere blev samlet helt sammen, og så hjalp jeg med at snurre piberenseren lidt rundt om fjerene.Til sidst limede børnene kosten på heksens ”hånd”.

Her er billedlink til flere hekse 🙂
Klik på billedet og kom til vejledningen og skabelonen 🙂

Hekse
Hekse film
Hekse hånddukker
Hekse
Heks i pose
Hekse af flasker
Nem heks til skt. hans eller halloween

Her er en lille film med nogle af heksene her fra bloggen:

12 tanker om "Nem heks til skt. hans eller halloween"

  1. Synje

    Fantastisk Heks – tror da bestemt at jeg skal prøve at lave den med børnene i børnehaven! Elsker din side – følger spændt med i alle dine kreative ideer

Der er lukket for kommentarer.