Søstrene Hyben

Søstrene Hyben opstod da jeg ville lave en hybenfigur til min søde svigerdatter.Jeg tog et hyben.Noget vild gulerod.Jeg stak det vilde gulerod op i hybenet.

Jeg stak grilspyddet op gennem den vilde gulerod og lidt ind i hybenet.Jeg tog 2 rulleøjne og 2 tegnestifter.Jeg klæbede rulleøjnene til tegnestifterne med dobbeltklæbende tape, men jeg kunne også have limet dem.Jeg stak rulleøjnene ind i hybenet.

Nu kunne jeg sætte hyben søsteren i en lille vase.Men jeg kom ler og mos i en lille urtepotte, klippede grillspyddet til og satte hyben søsteren i urtepotten.Min ene svigerinde skulle have et af de andre søstre.

Claus havde lavet dette flotte stenfad til hende.Han plantede den til med husløg og borede et lille tyndt hul til at sætte en hybensøster i.Her er billedlink til andre kreative ideer som jeg har brugt hyben til.
Klik på billederne og du kommer til vejledningerne 🙂

Hybengøje film
Ugle
Hybenhjertet
Hybengøje
Bordpynt med hyben
Pleje af hybenfigurer
Hybenkranse
Uglegøje
Kranse af bær
Hybenlarver
Djævel
Søstrene Hyben
Hyben piger
Ugle af kastanjekapsel
Svævende ugle af natur materialer
Uglen af naturmaterialer

Find billedelinks til mine nemme kreative efterårsideer her .

6 tanker om "Søstrene Hyben"

  1. Agnes Forfatter

    Jeg vil tro man kalder det eng der hvor jeg har fundet det 🙂 i Danmark er den almindelig på gruset og veldrænet jord langs veje, i grusgrave og på skrænter, strandvolde og grøftekanter.

Der er lukket for kommentarer.