Ugle af kastanjekapsel

De fleste kastanjekapsler eller kastanjeskaller deler sig i 3 dele, når kastanjerne er modne og falder ud af kapslen.Jeg var heldig at finde denne kapsel som ser ud til at være større end 1/3 af en kastanjekapsel.Da jeg så den, vidste jeg, den skulle blive til en ugle.Jeg limede nogle rulleøjne på kapslen.Jeg fandt en lille aflang hyben, som jeg limede på som næb.Jeg klippede 2 små stykker af nogle siv blomster, som jeg limede på som øjen-duske.Med tiden krymper kastanjekapslen og bliver brun.

Her er et lille galleri med billedlink til mine kastanje ideer.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen:

Kastanjegiraffen
Elefant
Pige af kastanje og kogle
Svampe
Julemus
Halloween film
Kastanjeblomst
Bi af kastanje og kogle
Ugle
Snegl med stort sneglehus
Lodden edderkop
Egern
Kastanjepindsvin
Meget nem kastanjesnegl
Hvide kastanjer
Julegaver
Langbenet kastanje fugl
Glasgræskar
Kastanjesnegl
Kastanje edderkop
Kastanjebørn
Brilleslange
Kastanjekatte
Uglegøje
Loading...

4 tanker om "Ugle af kastanjekapsel"

Der er lukket for kommentarer.