Edderkopper


Edderkopperne er lavet af mine søde dagplejebørn i Stenlille private dagpleje.håndedderkop10De er inspireret af edderkoppen fra min første bog Sjov Med Hænder som jeg udgav i 2005.102Bogen kan købes her og den kan lånes på biblioteket.håndedderkop3Vi malede hænderne sorte og lavede håndaftryk af dem på en lamineringslomme.

Vi lavede håndaftrykkene så de lignede edderkopper.håndedderkop6De største børn kunne selv male deres hænder, men jeg hjalp med at lave håndaftrykkene.håndedderkopVi laminerede edderkopperne, det er børnene altid glade for at være med til, de står parat til at tage tingene ud af lamineringsmaskinen.håndedderkop8Vi kunne tydeligt se hændernes fine linjer på den ene side af edderkoppen.håndedderkop2Vi klippede de laminerede edderkopper ud med hjælpesaksen og det ældste barn klippede alene.håndedderkop1Til det ældste barn tegnede jeg en nem klippelinje som det selv kunne klippe efter.håndedderkop5Vi lavede øjne af børnenes tommelfingreaftryk.

Da tommelfingreaftrykket var tørt, lavede vi en sort pupil med en vatpind.håndedderkop11Nogle af edderkopperne fik også rulleøjne på den anden side, så de kunne ses fra 2 sider.

Så kunne vi nemlig samle dem til en uro, som hænger i vores vindue.håndedderkop12

Her er billedlink til ideer her fra bloggen hvortil jeg har brugt fingre, hånd og fodaftryk 🙂
Klik på billedet og du kommer til vejledningen 🙂

Lys dekoration
Rensdyret fra Sjov Med Hænder
Fingre, hånd og fodaftryk
Efterårstræer
Efterårstræer
Efterårs træ
Fasan masker
Papegøjen fra Sjov Med Hænder
Krabber
Hekse
Håndblomster Fra Sjov Med Fødder Og Hænder
Kyllingeæg
Hånd og fodkyllinger
Påskeliljer
Påske æg
Fodmasken
Kærligheds frø
Vintergækker fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Vinterkrans
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Juletræer med sne
Rensdyr
Juletræer
Efterårstræer

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier