Kranse af bær

kranse11Disse kranse er nemme og hurtige at lave, og mindre børn kan være med til at lave dem.kranse12Kransen herover har et af mine søde dagplejebørn i Stenlille private dagpleje lavet.kranse7Jeg brugte elefanttråd til kransene, men kraftigt ståltråd eller anden tråd kan også bruges.kranse2Jeg kom bær på elefanttråden, jeg brugte enebær, hyben og aflange hyben.
kranse13De almindelige hyben var nemmest at komme på.kranse4Mit dagplejebarn brugte de aflange hyben, det var lidt svært for barnet, jeg var nødt til at lave et hul med et grillspyd først, men så gik det også nemt.kranseDa der var ca. 8 cm. uden bær i hver ende af elefanttråden, bøjede jeg tråden med bærrene rundt om en hankløs kop.kranse3Mens kransen sad rundt om koppen, snoede jeg enderne på elefanttråden sammen.kranse6Derefter kom jeg noget ler en lille urtepotte og stak enderne af elefantråden ned i lerret.kranse9Til sidst kom jeg lidt mos oven på lerret.kranse5Tip!

Når børn laver kranse, er det en fordel at komme en elastik eller en anden stopper i enden af elefanttråden, så bærrene ikke ryger af igen.kranse10

Her er billedlink til andre kreative ideer som jeg har brugt hyben til.
Klik på billederne og du kommer til vejledningerne 🙂

Hyben dekoration
Hybensprutte
Naturmaterialer
Hyben blomst
Hyben blomst
Hyben snegl
Hybengøje film
Ugle
Hybenhjertet
Hybengøje
Bordpynt med hyben
Pleje af hybenfigurer
Hybenkranse
Uglegøje
Kranse af bær
Hybenlarver
Søstrene Hyben
Hyben piger
Ugle af kastanjekapsel
Svævende ugle af natur materialer
Uglen af naturmaterialer

Find billedelinks til mine nemme kreative efterårsideer her.

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier