Sjov med strandsten

strandstenSjov med strandsten er skrevet af Sandra Tolic.

Sandra kontaktede mig for et års tid siden, fordi hun ønskede, at jeg skulle udgive bogen for hende.

Jeg måtte give hende afslag på det, da jeg igennem flere år har haft planer om at lukke mit forlag ved udgangen af i år.strandsten1

Jeg syntes ideen med Sjov med strandsten var rigtig god og jeg havde set de fantastiske billeder fra bogen, så jeg holdt kontakten til Sandra som tilmed bor i nærheden af mig.

Sjov med strandsten er meget i tråd med hvad jeg selv står for. Den har en bredere målgruppe, men også meget enkle ideer ala hvad jeg bringer her på bloggen.

Jeg kan sagtens forestille mig at jeg selv vil komme med nogle ideer her på bloggen som er inspireret af Sjov med strandsten, men tilpasset de 0 til 2 årige som jeg passer i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.strandsten11Sjov med strandsten er ligesom mine egne bøger, en bog for hele familien. Jeg kan rigtig godt lide konceptet med, at man går ud i naturen og finder stenene der skal bruges til de enkelte modeller.

Bogen er ikke større end man kan have den med på turen og blive inspireret undervejs.strandsten3Der er meget enkle ideer i bogen, feks edderkoppen.strandsten4Og Søløven.strandsten5Og ideer som kræver lidt mere feks. Prince Charming.strandsten8Der er noget om stensmykker.strandsten9Der er anvisninger på hvordan du skriver præcist på sten og meget mere i Sjov med strandsten.strandsten2strandsten7Sandra har også udgivet hendes selvbiografi: ‘ LANDET HVOR BØRNENE KASTER MED BANANER’

Og en billedbørnebog: ‘LUCAS PÅ EVENTYR’

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier