Adventskrans

Normalt laver vi ikke adventskrans i min dagpleje, Stenlille private dagpleje. Vi laver gerne en juledekoration med julelys eller kalenderlys.

Det var også min mening vi skulle i år, men som det sker så tit, fik jeg lige en anden ide.Et par af børnene i min dagpleje leverer meget flittigt tomme fløde kartoner af den nye slags.

Jeg har forskellige ideer til hvad vi kan bruge dem til og et af dem, er denne adventskrans.Jeg havde valgt at kartonerne skulle være 5 cm høje, så jeg have tegnet streger til at klippe efter 5 cm fra bunden så de blev lige høje.Vi klippede med hjælpesaksen, fordi ingen af børnene kan klippe selv.

Vi klipsede kartonerne sammen så de danne en firkant.Vi kom malertape uden på kartonerne for de skulle være nemme at dække med maling.Børnene malede kartonerne, de blev malet med guldmaling.Børnene kom ler i kartonerne.Børnene lagde tjuja oven på leret.Børnene satte nogle ”hårnåle” i mosset for at holde det fast til leret.Børnene satte et lys i hver mælkekarton.Vi havde tidligere lavet kastanjemus, Nu borede jeg et hul lidt ind i bunden af kastanjemusene.Børnene satte en tændstik i hullet og derefter stak de mus med tændstik ned et sted i leret.Børnene satte andre ting i dekorationene, som vi havde fundet på vores cykelture i naturen.Adventskransen kan sagtens laves af almindelige mælkekartoner.De mindste børn i dagplejen har lavet en meget nem juledekoration, som jeg blogger om senere.Find mange flere ideer med mælkekartoner i mine bøger Sjov Med Mælkekartoner 1 og 2 som kan købes billiget lige her så længe lager haves.
Her er mit lille  galleri med billedlink til mine andre mælkekartonsideer her fra bloggen.
Klik på billederne og du kommer til vejledningen.

Farve terning
Fugl af mælkekarton
Græskar lygte
Liggende løve
Løve af mælkekarton
Skildpadde af mælkekarton
Giraf af mælkekarton
Høne (hane og kylling) af mælkekarton
Adventskrans af mælkekarton og papruller
Engel
Engel af mælkekarton
Julenisser i flere sværhedsgrader
Adventskrans
Mælkekarton spøgelse
Fugl af mælkekarton
Karsen
Vase af mælkekarton
Dracula og andre Halloween ideer

 

2 tanker om "Adventskrans"

Der er lukket for kommentarer.