Glasgræskar

glasgræskarGræskarglassene er malet indvendigt med en kastanje.glasgræskar12Det er mine søde dagplejebørn i Stenlille private dagpleje, som har lavet dem.glasgræskar1Jeg kom en klat maling i et lille glas.

Børnene kom en kastanje i glasset og vi satte låget på.glasgræskar10Børnene rystede glasset, så kastanjen fordelte malingen.

Vi kunne høre at kastanjen raslede rundt.glasgræskarVi lavede græskarglassene i forbindelse med Børneulykkefondens ”Hej skal vi lege uge”, og derfor foreslog jeg børnene at hoppe i sofaen med glassene i hånden.

Jeg foreslog dem også at de kunne sidde og trille glassene hen over gulvet til hinanden.glasgræskar3Begge dele var et hit, især at hoppe med glasset i hånden.glasgræskar2Børnene legede også med glassene.glasgræskar4Jeg tegnede en gæskarmund på bredt malertape.glasgræskar9Jeg satte tapen på glassene.glasgræskar5Jeg skar græskarmunden ud at tapen.glasgræskar6Børnene malede græskarmunden hen over tapen.

Bagefter trak jeg tapen af og indenunder var en fin græskarmund.glasgræskar11Det mindste barn som var med, malede ikke mund.glasgræskar13Da munden var tør lavede vi øjne af børnenes tommelfingreaftryk og næse af aftryk af deres lillefingre.

Fingrene gled nemt på glasset, men vi havde det hyggeligt.glasgræskar15Her er brugt akryl maling, så det vil gå af i vask 🙁 Men de kan tørres af med en fugtig klud 🙂

Man kan også bruge glasmaling 🙂

Man kan sætte et batterifyrfadslys i glassene 🙂

Her er billedlink til halloween ideerne her på blogge 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen

Perlegræskar
Spøgelse
Filtergræskar
Kastanje edderkop
Græskar
Fingre, hånd og fodaftryk
Hekse
Pose kat
Troldekat
Mine udgivelser
Spøgelser
Posegræskar
Nem spøgelsesstage
Katte
Kat
Spøgelser
Spindelvæv med edderkopper
Græskar lygte
Hekse
Hekse film
Diadem
Fod katte diy film
Missemoren
Kroner film
Loading...
asen

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier