Hammermalerier af bær

hammermaleri6Vi har lavet hammermalerier i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.

På et af vores cykelture havde vi plukket rønnebær og hyldebær.hammermaleri10Jeg plukkede hyldebærrene, fordi rå hyldebær er giftige.

Børnene startede med at male et tykt lag lim på et stykke karton.hammermaleri13Børnene lagde rønnebær på den ene halvdel af kartonen og jeg lagde hyldebærrene på samme halvdel.hammermaleri12Børnene foldede den 2. halvdel af kartonen over bærene.hammermaleri9Jeg puttede kartonen med bærrene i en almindelig gennemsigtig pose.hammermaleriBørnene fik hver en hammer og hamrede løs på posen med indhold.hammermaleri14Jeg var glad for, at jeg havde puttet arbejdet i en pose, for det kunne have været et værre svineri uden pose.hammermaleri8Da børnene var trætte af at hamre løs på poserne, tog jeg malerierne ud igen og folde kartonerne helt ud.hammermaleri1Børnene kom lidt glimmer på de våde malerier.hammermaleri7Alle børnenes forældrene valgte, at malerierne skulle tørre hos mig, inden de fik dem med hjem.hammermaleri3Vi holdt ferie, lige efter vi havde lavet hammermalerierne.

Da jeg kom fra ferie, blev jeg overrasket over, hvor godt de så ud, det har bare været lidt svært at gengive på billederne.hammermaleri4

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


2 Responses to "Hammermalerier af bær"

  • De er altså sjove og det må have været hammersjovt at lave for ungerne 🙂

    1 lone said this (19. september 2013 at 21:35)


  • Ja det var sjovt at lave dem 🙂 Men husk posen hvis du skal lave dem med nogle børn 🙂

    2 Agnes said this (20. september 2013 at 18:01)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier