Nissedreng

nissedreng9Nissedrengen har jeg lavet efter inspiration fra nisserne i Sjove Ting Til Jul, men det er nok noget svært at se, for han forandrede sig meget under processen 🙂108Skabelonerne kan du hente her.

Jeg tegnede delene efter skabelonerne på karton og jeg tegnede omrids af 2 barnehænder på gult karton.

Jeg klippede alle delene ud.nissedreng5Jeg limede hovedet på kroppen.nissedreng4Jeg limede det ene omrids af barnehånden på nissehuen, jeg limede kun håndroden på. Se hvordan på billedet herover.nissedreng6Jeg vendte nissehuen om, foldede resten af omridset af hånden op på nissehuen og limede den fast.

Jeg kunne også have ladet den stritte lidt, ligesom håret på nissedrengen i Den Kreative Julekalender.nissedreng3Jeg limede nissehuen på hovedet.nissedreng7Jeg limede det andet omrids af barnehånden på som skæg.nissedreng1Første gang jeg viste man kunne bruge barnets hænder som skæg var i min første bog Sjov Med Hænder fra 2005, og jeg brugte det rigtigt meget i Sjove Ting For Drenge.102Jeg limede rulleøjne, pom pon næse og piberensermund på hovedet.nissedreng8Nissen var færdig.

Jeg har selvfølgelig også en matchende nissepige som vi er gået igang med at lave i min dagpleje, Stenlille private dagpleje, hun kommer også her på bloggen.nissedreng9

Her er billedlink til ideer her fra bloggen hvortil jeg har brugt fingre, hånd og fodaftryk 🙂
Klik på billedet og du kommer til vejledningen 🙂

Lys dekoration
Rensdyret fra Sjov Med Hænder
Fingre, hånd og fodaftryk
Efterårstræer
Efterårstræer
Efterårs træ
Fasan masker
Papegøjen fra Sjov Med Hænder
Krabber
Hekse
Håndblomster Fra Sjov Med Fødder Og Hænder
Kyllingeæg
Hånd og fodkyllinger
Påskeliljer
Påske æg
Fodmasken
Kærligheds frø
Vintergækker fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Vinterkrans
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Juletræer med sne
Rensdyr
Juletræer
Efterårstræer

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier