Guldsmed med forskellige vinger

guldsmed11Vi ser i øjeblikket mange guldsmede, når vi er på tur til vores lille sø med min dagpleje, Stenlille private dagpleje.Derfor lavede jeg disse guldsmede, som vi kan kigge på og snakke om.guldsmedGuldsmedene er lette at lave, og jeg lavede dem med forskellige vinger.

Til alle modellerne har jeg lavet kroppen efter skabelonen, som du kan hente her.guldsmed3Jeg limede et par store rulleøjne på hovedet, og jeg limede kroppen på vingerne.guldsmed8De gennemsigtige vinger er lavet af et stykket overskydende tomt lamineringslomme som er lamineret.guldsmed9Håndaftryks vingerne er lavet i en lamineringslomme som derefter er blevet lamineret.

Vingerne kan naturligvis også laves af karton.

Se flere ideer med håndaftryk her.guldsmed5De sidste vinger er lavet af kaffefiltre og tuscher.

Først tegnede jeg med tuscherne på kaffefiltret.

Filtret behøver ikke at være dækket med tusch.guldsmed10Hvis tuscherne er gode, behøver du kun at tegne på den ene side af kaffefiltret.

Tynde tuscher er som regel ikke egnet.

Du kan også bruge vandfarve eller maling.guldsmed6Jeg klippede den brede samling på kaffefilteret af og klippede filtret op i folden i den modsatte ende, så det kunne foldes ud som herover.kaffeblomster3Jeg foldede filtret sammen igen og malede ganske let med lidt vand på filtret.

Farverne flød sammen, i min dagpleje, Stenlille private dagpleje, kaldte vi det at trylle, da vi lavede trylleblomster efter samme princip.sommerfugl26Jeg foldede filtret ud igen og lagde det til tørre på noget film, men et andet ikke sugende underlag kan også bruges.

Da vingerne var tørre, lavede jeg guldsmeden færdig som beskrevet overfor.guldsmed1Billederne af de levende guldsmede er taget af Claus ved vores sø.
Her er et lille galleri med billedlink til mine kaffefilter ideer 😀
klik på billederne og du kommer til vejledningen 😀

Kat
Fastelavnskroner
Filtergræskar
Efterårstræ
Kræmmerhus
Juletræ
Kræmmerhus
Krabbe
Snemand
Nisse
Stjerner
Spøgelser
Prinsessen
Frø
Filter tulipaner
Trylleblomster film
Frø
Mariehøne
Påskelam af kaffefiltre
Høns af kaffefiltre
Rensdyr diy film
Film med jule kaffefilterideerne
Juletræ
Rensdyr

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier