Lyserød uge

lyserødBørnene i min dagpleje, Stenlille private dagpleje og Bettinas private dagpleje, lavede kaffefiltreblomster til støtte for brystkræft.kaffeblomster12Min dagpleje, Stenlille private dagpleje  har tidligere lavet blomsterne til børnenes mødre i anledningen af mors dag.

Vejledningen kan du se her og mødrenes blomster kan du se herover.lyserød1

Blomster som vi lavede i samarbejde med Bettinas private dagpleje, bliver i denne uge solgt i Jyttes lyserøde BIX her i Stenlille.fbugebladetHvis du bor i nærheden af Stenlille så er der arrangeret rigtig mange ting i løbet af ugen til fordel for støt brystkraft.

På billedet herunder går Jytte fra Jyttes lyserøde BIX overrakt blomsterne.lyserød2Her er et lille galleri med billedlink til mine kaffefilter ideer 😀
klik på billederne og du kommer til vejledningen 😀

Kat
Fastelavnskroner
Filtergræskar
Efterårstræ
Kræmmerhus
Juletræ
Kræmmerhus
Krabbe
Snemand
Nisse
Stjerner
Spøgelser
Prinsessen
Frø
Filter tulipaner
Trylleblomster film
Frø
Mariehøne
Påskelam af kaffefiltre
Høns af kaffefiltre
Rensdyr diy film
Film med jule kaffefilterideerne
Juletræ
Rensdyr

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier