Nytårs fyrfadsstager

nytår12Gundfiguren til nytårs fyrfadsstagerne er lavet lige som mine fyrfadstager til alle anledninger.nytår10Til nytårs fyrfadsstagerne brugte jeg sort silkepapir, men det kan også være serviet eller andet tyndt sort transparent materiale.rensdyrstage2Jeg startede  med at male lim på små babymadsglas.

Jeg brugte en skolelim som tørrede klart op.nytår8Jeg lagde det limede glas på en lang strimmel silkepapir, som var lidt bredere end glasset var højt.
nytår5Jeg trillede glasset hen over papiret til glasset var dækket.nytår4Jeg klippede papiret til i enderne, så det ca. passede til glasset.nytår1Jeg foldede enderne af papiret ind under bunden af glasset.

Fordi jeg altid bruger batterilys kunne jeg også tillade mig at bukke papiret ind i glasset foroven.

Glasset tørrede.nytårJeg malede uden på papiret med den klare skolelim.

Arbejdet tørrede igen.nytår2Da fyrfadstagen var halvtør, dryssede jeg glimmer på stagen.

Den almindelige nytårs fyrfadsstage var færdig.FyrfadsstageJeg bruger altid batterilys, og derfor kunne jeg, uden at tænke på brandfare, lave en raketnytårsstage.nytår6Jeg klippede en stor halvcirkel i sort karton.

Jeg formede halvcirklen til et raket hoved og hæftede det sammen med hæftemaskinen.nytår7Jeg dekorerede rakethovedet med glimmer.nytår3Jeg satte rakethovedet på den højeste fyrfadsstage og raketfyrfadsstagen var færdig.nytår9Du kan putte lidt krøllet silkepapir i rakethoved for at hæve det lidt fra fyrfadsstagen.nytår11

En lille diy film over fyrfadstagerne 🙂

Her er et lille galleri med flere af mine jule og nytårs ideer 🙂
Klik på billeder og du kommer til vejledningen 🙂

Rensdyr
Kræmmerhus
Dekoratations lys
Lys dekoration
Skovnisse
Rensdyret fra Sjov Med Hænder
Juleideer for børn
Juletræ
Kræmmerhus
Rensdyr
Fingre, hånd og fodaftryk
Timeglasset
Mine udgivelser
Fedtbøtte
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Snemandslygte
Toilet julemand
Juleservietter
Engel
Svampe
Juletræ
Nissepige
Åndedrætslys
Juletræer med sne

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier