Pose nisser

servietnisse3Disse skønne posenisser har mine dagplejebørn i Stenlille private dagpleje lavet.servietnisse4Jeg pillede lagene på røde og hvide servietter fra hinanden.

Jeg fandt ud af det var nemmest at klippe servietterne over, så kunne jeg nemmere skille servietlagene fra hinanden.servietnisse5Til nisserne brugte vi ganske almindelige fryserposer.

Jeg vendt vrangen ud på poserne, så hjørnerne blev mere runde.servietnisse8Først legede vi lidt med servietterne, de var meget lette at kaste op luften.servietnisseSå krøllede børnene de røde servietter og puttede dem i posen.

Det kunne også have været silkepapir, stof eller noget andet rødt.servietnisse9Da der var nok røde servietter i posen, kom jeg en elastik ud over posen.servietnisse10Så krøllede børnene de hvide servietter, og kom dem i posen ovenpå de røde.

Det kunne også have været køkkenrulle, silkepapir, engangsvaskeklude eller noget andet hvidt eller hudfarvet.servietnisse7Da der var nok hvide servietter i posen, tog vi en halv gul serviet og rullede sammen så godt vi kunne.servietnisse12Jeg klippede et hul i siden af posen ca. hvor den øverste hvide servietkant var.

Jeg stak den gule servietrulle ind i hullet og børnene trak den lidt igennem hullet.

Så klippede jeg et hul i den anden side af posen og stak spidsen af den gule servietrulle ud af hullet, og børnene trak den lidt ud på den anden side af hullet.servietnisse11Det yngste barn, der var med til at lave nisserne, krøllede i stedet lidt gule servietter sammen, og kom dem oven på de hvide servietter som hår.servietnisse2Så krøllede børnene igen røde servietter og kom dem i posen.

Da der næsten ikke kunne være mere i posen, lukkede vi den med en elastik.servietnisse6De ældste børn sluttede af med at krølle en hvid serviet sammen og komme øverst i posen og jeg snurrede elastikken rundt om den hvide serviet og posen.servietnisse13Efter en legepause, limede børnene rulleøjne, piberenser næse og piberenser mund på nissen.servietnisse1Til min egen nisse brugte jeg garn i stedet for serviet som hår.servietnisse14Find flere af mine nemme juleideer her.

Nisserne optræder i denne lille film 🙂

Her er et lille galleri med flere af mine jule og nytårs ideer 🙂
Klik på billederne og du kommer til vejledningen 🙂

Kogleophæng
Koglejuletræ
Rensdyr
Kræmmerhus
Dekoratations lys
Lys dekoration
Skovnisse
Rensdyret fra Sjov Med Hænder
Juleideer for børn
Juletræ
Kræmmerhus
Rensdyr
Fingre, hånd og fodaftryk
Timeglasset
Mine udgivelser
Fedtbøtte
Snemænd fra Året Rundt Med Hænder Og Fødder
Snemandslygte
Toilet julemand
Juleservietter
Engel
Svampe
Juletræ
Nissepige

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


4 Responses to "Pose nisser"

 • Flot enkel, det kan jeg lide

  1 Charlot said this (28. november 2013 at 19:09)


 • Mange tak Charlot

  2 Agnes said this (28. november 2013 at 21:01)


 • Genialt siger jeg bare 🙂

  3 Karin said this (30. november 2013 at 21:00)


 • Mange tak Karin

  4 Agnes said this (1. december 2013 at 13:08)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier