Påskeæg med æggeskaller

Vi har lavet påske æg i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.Børnene valgte hver især en farve maling.Jeg kom en klat af den valgte maling i en almindelig plasticpose.

Børnene kom vatæggene i posen.De store prøvede at have 2 æg i posen af gangen, det kunne sagtens lade sig gøre.Jeg slog en knude på posen.

Børnene masserede posen og fordelte på den måde malingen på vatæggene.Da børnene var færdige, lavede jeg hul i posen og tog æggene ud og satte dem til tørre på et grillspyd.Et barn havde som sædvanlig lige bidt lidt i sit arbejde 🙂Mens æggene tørrede, tegnede de største børn med tusch på æggeskaller.Æggeskallerne havde været skoldet, så der ikke kunne være spor af salmonella.Bagefter knuste børnene æggeskallerne, så de blev til bitte små stykker.Da vatæggene var tørre, kom jeg noget lim på dem.Jeg lod æggene blive på grillspydene.Børnene dryssede de knuste æggeskaller på vatæggene.De kunne alle finde ud af at holde på grillspyddet og drysse æggeskaller på samtidig.Da det hele var tørt, tog jeg æggene af grillspydene, og børnene lagde dem i fuglereder, som de havde lavet. Dem kan du læse om her.

Her er forklaringen så samlet i en diy film 🙂

Herunder er der billedlink til mine andre påskeideer.
Klik på billederne og du kommer til skabelonen og vejledningen.

Påskelam af stumper
Påske høne
Påskelam
Påskelam
Kyllinger
Kyllingen fra Sjov Med Hænder
Kyllinger film
Stumpe kyllinger
Keglekyllinger film
Påskeshare
Påskeservietter film
Film påske fyrfadsstager
Påskelam af kaffefiltre
Påskeæg med æggeskaller
Pose kyllinger film
Høns af kaffefiltre
Kyllinger i kranse
Påskeliljer film
Æg i krans
Påskeæg diy film
Piledekoration
Lam af håndaftryk film
Påskehare
Kyllingekrans diy film
Loading...

2 tanker om "Påskeæg med æggeskaller"

Der er lukket for kommentarer.