Påskeæg med æggeskaller

Vi har lavet påske æg i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.Børnene valgte hver især en farve maling.Jeg kom en klat af den valgte maling i en almindelig plasticpose.

Børnene kom vatæggene i posen.De store prøvede at have 2 æg i posen af gangen, det kunne sagtens lade sig gøre.Jeg slog en knude på posen.

Børnene masserede posen og fordelte på den måde malingen på vatæggene.Da børnene var færdige, lavede jeg hul i posen og tog æggene ud og satte dem til tørre på et grillspyd.Et barn havde som sædvanlig lige bidt lidt i sit arbejde 🙂Mens æggene tørrede, tegnede de største børn med tusch på æggeskaller.Æggeskallerne havde været skoldet, så der ikke kunne være spor af salmonella.Bagefter knuste børnene æggeskallerne, så de blev til bitte små stykker.Da vatæggene var tørre, kom jeg noget lim på dem.Jeg lod æggene blive på grillspydene.Børnene dryssede de knuste æggeskaller på vatæggene.De kunne alle finde ud af at holde på grillspyddet og drysse æggeskaller på samtidig.Da det hele var tørt, tog jeg æggene af grillspydene, og børnene lagde dem i fuglereder, som de havde lavet. Dem kan du læse om her.

Her er forklaringen så samlet i en diy film 🙂

Herunder er der billedlink til mine andre påskeideer.
Klik på billederne og du kommer til skabelonen og vejledningen.

Fingre, hånd og fodaftryk
Påskelam
Høne lygte
Kyllingeæg
Timeglasset
Karseæggebakker
Hånd og fodkyllinger
Påskeliljer
Tulipaner
Æggebakke høns
Påske æg
Mine udgivelser
Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske
Påskelam af stumper
Påske høne
Påskelam
Påskelam
Kyllinger
Kyllingen fra Sjov Med Hænder
Kyllinger film
Stumpe kyllinger
Keglekyllinger film
Påskeshare
Påskeservietter film

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


2 Responses to "Påskeæg med æggeskaller"

  • Smadder sjov ide, dekorativ og rimelig nem 🙂

    1 Zenia said this (17. juni 2013 at 17:02)


  • Ja ikke 😉 hilsen Agnes

    2 Agnes said this (20. juni 2013 at 19:44)


Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier