Påskeharer af karton

Vi har lavet påskeharer som denne i min dagpleje, Stenlille private dagpleje.
De store har klippet dem helt alene.De mindste børn har klippet deres påskeharer med hjælpesaksen sammen med mig.Vi startede med at tegne på hvidt karton efter skabelonerne som du kan hente her.Vi klippede delene ud.Jeg kom lim på til påskeharens ører.De store kom de ører, de havde klippet ud, hen i limen.Jeg klippede en tyk piberenser midt over, og de små limede de tykke piberensere på som ører.Jeg kom lim på hvor øjnene skulle være, og børnene puttede rulleøjnene hen i limen.Jeg kom lim på hvor næsen skulle være, og børnene kom en lyserød pom pon på som næse.

Det sker, at tingene bliver hevet af igen 🙂 ligesom som pom pon’en herunder.Jeg kom lim på til mund, og børnene limede en rød piberenser på som mund.I begyndelsen hvor barnet limer ting på, har det naturligvis ikke fornemmelsen af, at feks. rulleøjet skal hen i limen, men barnet lærer det hurtigt.
Vi øver os, jeg fortæller igen og igen, hvor det skal lægge rulleøjet og vi bliver ved til rulleøjet havner i limen.Det er ligesom som når barnet lærer at putte ting i en putteboks.Herunder er der billedlink til mine andre påskeideer.
Klik på billederne og du kommer til skabelonen og vejledningen.

Fingre, hånd og fodaftryk
Påskelam
Høne lygte
Kyllingeæg
Timeglasset
Karseæggebakker
Hånd og fodkyllinger
Påskeliljer
Tulipaner
Æggebakke høns
Påske æg
Mine udgivelser
Sjove Ting Til Fastelavn Og Påske
Påskelam af stumper
Påske høne
Påskelam
Påskelam
Kyllinger
Kyllingen fra Sjov Med Hænder
Kyllinger film
Stumpe kyllinger
Keglekyllinger film
Påskeshare
Påskeservietter film

Ideen er lige som mine andre ideer her på bloggen til fri afbenyttelse, der er copyright på billederne og jeg forventer du fortæller, hvor du har inspirationen fra.
Hvis du er interesseret i at blive opdateret med nye ideer ala denne, så kan du like min officielle Facebookside og også invitere dine venner dertil via dette link: www.facebook.com/kreativeagnes
Fotos: Agnes Ingersen og Claus Eliasen


Sorry, Comments are closed.

Follow us on

Nyeste indlæg

Kategorier